Täältä tulee uusi yläkoulun englannin sarja!

Studeon uusi yläkoulun A1-englannin sarja motivoi oppimaan kieltä ja kutsuu mukaan matkalle englanninkieliseen maailmaan. Sarjan ensimmäinen osa Englanti 7: Sparks on nyt julkaistu!

Studeon uusi yläkoulun A1-englannin sarja motivoi oppimaan kieltä ja kutsuu mukaan matkalle englanninkieliseen maailmaan. Sarjan ensimmäinen osa Englanti 7: Sparks on nyt julkaistu!

Yläkoulun englannin sarja

 • rohkaisee käyttämään kieltä arjen viestintätilanteissa
 • vie tutkimaan englanninkielisen maailman kulttuuria
 • tarjoaa monipuolisen tekstimaailman ja runsaasti tehtäviä ja mukautuu siten opetusryhmän tarpeisiin.

 

Tekijät

Heini Karpuk, Manna King, Taru Kuronen ja Riikka Mäkinen

Englanti 7: Sparks

 • Nuorten maailmasta kumpuavat aihepiirit motivoivat oppimaan.
 • Oppilas tutustuu Pohjois- ja Väli-Amerikkaan ja oppii maantuntemuksen ja kulttuuritietouden lisäksi arkielämän viestinnällisissä tilanteissa toimimista.
 • Monipuoliset tekstit ja tehtävät kehittävät oppilaan ymmärrystä englannin kielen rakenteista ja kannustavat oppilasta käyttämään kieltä.
 • Oppimateriaaliin lisätään kielioppi- ja ääntämisvideot 02/2022.
 • Englanti 7: Sparks aloittaa Studeon yläkoulun englannin kielen sarjan, joka täydentyy myöhemmin 8. ja 9. luokan oppimateriaaleilla.

Uuden sarjan julkaisuaikataulu

 • Englanti 7: Sparks       8,50 € (alv. 0 %)   JULKAISTU!
 • Englanti 8: Lights        8,50 € (alv. 0 %)   kevät 2023
 • Englanti 9: Fireworks  8,50 € (alv. 0 %).  kevät 2024

 

Tervetuloa webinaariin 7.2. klo 16–17 kuulemaan lisää uudesta englannin sarjasta! Ilmoittaudu mukaan tästä.

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Englannin opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät, muistiinpanot tai sanastot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Englannin sarjassa tekstiluvuista on tarjolla myös helpotetut versiot, ja sanastoissa keskeisimmät sanat on tummennettu. Englannin oppimateriaalit sisältävät runsaasti audioita.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Englannin opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen varsinkin sitten, kun Englanti 7 saa jatkoa oppimateriaaleista Englanti 8 ja Englanti 9.

Seuraa opiskelijoiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa opiskelijoiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 8,50 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata opiskelijoille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat opiskelijalle 5 vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Tutustu ensimmäisten joukossa Englanti 7: Sparks -oppimateriaaliin

Haluatko kuulla lisää Englanti 7: Sparks -oppimateriaalista? Tule mukaan webinaariin, jossa pääset tutustumaan oppikirjailijoiden johdolla uuteen oppimateriaaliin. Webinaarissa näet, miten Studeon oppimisalusta tukee englannin kielen opetusta ja oppimista. Tervetuloa webinaariin 7.2. klo 16–17!